The Belgian-Portuguese Chambre of Commerce has the pleasure to inform you about the Press Conference “The Portuguese Textile Sector: Reaching New Heights”, that will take place at the Portuguese Permanent Representation premises, in Brussels, on the 5th of December 2017, from 17h00 to 19h00.

The Press Conference will be address by ATP – Associação Têxtil e Vestuário de Portugal  (Portugal’s national association for the textile and clothing industry). The sector is an important contributor to the Portuguese and the European economy and has experienced a remarkable recovery in the last decade. The Press Conference will address this success story, by presenting the results of the industry and showcasing innovative textile products, with the participation of entrepreneurs from the sector.

The Press Conference will be followed by Portuguese food and wine tasting prepared and presented by a well-known Portuguese chef and promoted by AGAVI, the Portuguese Gastronomy and Wine Association.

Please find the programme for the event in the link below:

ATP Programme

We kindly ask you register for the event using the form in the link below:

https://goo.gl/forms/YmqNpb9W3nBY9KE53


La Chambre de Commerce Belgo – Portugaise a le plaisir de vous informer de la conférence de presse « Le secteur textile portugais: atteindre de nouveaux sommets », qui aura lieu dans les locaux de la Représentation Permanente du Portugal, à Bruxelles, le 5 décembre 2017, de 17h00 à 19h00.

Cette conférence sera donnée par l’ATP – Associação Têxtil e Vestuário de Portugal (l’association nationale portugaise pour l’industrie du textile et de l’habillement).

Le secteur du textile est en effet un contributeur important à l’économie portugaise et européenne et a connu une reprise remarquable au cours de la dernière décennie.

Cet événement abordera ainsi cette réussite, en présentant les résultats de l’industrie et les produits textiles innovants, avec la participation d’entrepreneurs du secteur.

La conférence sera suivie d’une dégustation de hors-d’œuvre et de vins portugais, préparés et présentés par un chef portugais promu par l’AGAVI, l’Association Portugaise de Gastronomie et de Vin.

Veuillez trouver le programme de l’événement dans le lien ci-dessous:

ATP Programme

Nous vous demandons de vous inscrire à l’événement en utilisant le formulaire ci-dessous:

https://goo.gl/forms/YmqNpb9W3nBY9KE53